Info voor ouders  


Bij Kinderdrôme denken wij ook aan de volwassenen. Wij willen het namelijk voor iedereen prettig en aangenaam maken.

Peutergedeelte 

Voor ouders met kleine kinderen is er een apart speelgedeelte. In dit gedeelte kunnen de kleintjes afgeschermd spelen. Ouders hebben hier goed toezicht over hun kinderen en kunnen gebruik maken van kinderstoelen.

Gratis WiFi 

Als je onze facebookpagina Like’d kun je gebruik maken van onze gratis WiFi verbinding.

Laptophoek 

Ook hebben we een speciale laptophoek waar je rustig met een kop koffie kan werken. In deze hoek is stroom te vinden en kunt u gebruik maken van de gratis WiFi.

Tv kijken & lezen 

Op onze 1e verdieping hangt een TV die altijd aan staat! Wensen voor een bepaalde zender kun je doorgeven bij het personeel. Ook liggen er allerlei tijdschriften en kranten waar je vrij gebruik van kunt maken.

Gezelschapsspellen  

Zin om weer eens “ouderwets” gezellig een spel te spelen? Bij onze receptie kun je diversen gezelschapsspellen lenen. Hiervoor vragen we wel een borg van € 5,- zodat de spellen netjes en compleet blijven.

Buitenterras 

Op ons buitenterras kun je heerlijk loungen onder het genot van een hapje en drankje terwijl de kinderen zich aan het uitleven zijn. Ons terras beschikt over verschillende loungesets, terras tafels en parasols.

Heeft u iets te vieren? 

Geen plek voor een feestje of gewoon simpelweg geen zin in alle voorbereidingen en rommel in huis?

Kinderdrôme is de perfecte locatie om met jong en oud samen feest te vieren! Denk aan een verjaardagsfeest, communiefeest, sinterklaasfeest, kraamfeest, suikerfeest, familiefeest of een bedrijfsfeest.

 

* Lekker geen rommel thuis

* Voldoende stoelen en tafels voor de genodigden

* Kinderen kunnen heerlijk spelen, zodat de ouders kunnen bijkletsen

* Weersonafhankelijk

* Kortom, een unieke feestlocatie!


Met deze mogelijkheden proberen we uw bezoek aan Kinderdrôme zo gezellig en ontspannen mogelijk te maken. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@kinderdrome.nl Wij staan open voor uw mening!